Onze lopende publicaties

Cabillaud skrei

Skrei, koning onder de kabeljauw...

Product van de week

Zet dit heerlijke stukje vis op tafel en laat je smaakpapillen op reis vertrekken.

Van januari tot maart, in de paartijd, begint de Noorse kabeljauw aan de reis naar zijn liefdesnestjes: de fjorden voorbij de poolcirkel. Hij krijgt dan de naam “skrei”. Zijn vel krijgt een paarlemoerkleur, zijn vlees is steviger en malser, zijn smaak is ongeëvenaard fijn. Gelukkig is de vangst tijdens deze periode strikt gereglementeerd en onderworpen aan strenge quota.

Skrei

Skrei voor valentijn

Recept van de week

Maak voor Valentijnsdag een heerlijke maaltijd voor je wederhelft: de skrei voor Sint-Valentijn.

Een verbazingwekkend en buitengewoon recept met een vis met een smeltende en vlezige textuur, zijn vlees van een onberispelijke delicatesse die zich leent voor alle soorten bereidingen.

Hij is precies deze week aan -25%, ofwel 2,49 € per 100g.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek