18648 Banner Folder S42 NL

Promoties zoveel je maar wil!

De folder van de week
Laat je deze week maar gaan, want hoe meer je koopt, hoe minder je betaalt voor je dagelijkse consumptieproducten… -10, -20, -40 tot zelfs -60%! Hou je ogen open, je vindt ze overal. Ontdek ook ons gamma wild en alles wat erbij hoort. Zo kan je lekkere gerechten klaarmaken die heerlijk ruiken naar de herfst. En vergeet uiteraard onze wekelijkse deals niet… Fijne week bij Match & Smatch!

Onze lopende publicaties

Mandarine

Mandarijn

Seizoensproducten

Een lekkernij!

De mandarijn is een kleine, ronde en licht afgeplatte rood-oranje vrucht. Het zoete en geurige vruchtvlees is een van de minst zure onder de citrusvruchten, maar in tegenstelling tot haar neefje de clementine heeft de mandarijn veel pitjes.
Mandarijnen zijn caloriearm en rijk aan vitamine C. Samen met caroteen en antioxidanten zorgt dat voor een uitstekende bescherming van het organisme. Ook vezels en minerale zouten zijn van de partij.

Je kan mandarijnen uit het vuistje eten, verwerken in desserts of serveren als heerlijk bijgerecht bij wit vlees.
Calamars provencal

Een zonnig hoofdgerecht

Recept van de week

De calamares staan in promotie. Een ideaal moment dus om dit recept vol zuiderse smaken uit te proberen. Je kan het serveren als aperitiefhapje, voorgerecht of hoofdschotel. Puur genot voor je smaakpapillen ;-)

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek