Onze lopende publicaties

Fruits rouges

Rode vruchten

Seizoensproducten

Onder “rode vruchten” verstaan we meestal aardbeien, frambozen, bosaardbeien, kersen, aalbessen, braambessen, zwarte bessen en bosbessen, maar we kunnen ook veenbessen en cranberry’s aan het lijstje toevoegen.
Ze zijn vaak perfect rijp tussen juni en oktober, zodat je ervan kan smullen van de zomer tot het begin van de herfst. Fijnproevers genieten in het bijzonder van hun friszure toets.
Rode vruchten zijn rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten. Je kan ze verwerken in tal van zoete en hartige recepten. Ze zijn lekker in een sorbet, charlotte, crumble, cheesecake en tiramisu, maar geven ook smaak aan een vinaigrette of natuuryoghurt. In sauzen passen ze bij wit vlees, eend, wild en zelfs zalm.

Cocktail melon

Gezondheid!

Recept van de week

’t Is mooi en warm, dus ideaal voor een gezellig aperitiefje met familie, vrienden of buren… alle gelegenheden zijn goed. Deze week stellen we je een verrassende en frisse cocktail met veel vitaminen voor, een subtiele mix tussen zoete meloen en rum. Geniet ervan − maar met mate, dat spreekt voor zich. Gezondheid!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek