ALVIANA, zachte natuurcosmetica – ook voor baby’s

De frisse, natuurlijke en betaalbare cosmeticaproducten van Alviana zijn geschikt voor alle huidtypes, ook die van baby’s.

Alvania montage logo min

Dagelijkse natuurlijke frisheid voor het hele gezin

Verzorgingsproducten voor gelaat, lichaam, handen en voeten, zeep, douchegel, shampoo of deo, … Alviana stelt je een volledig gamma cosmetica voor. Het geheim? Zachte formules op basis van natuurlijke, frisse ingrediënten die geschikt zijn voor elke leeftijd en elk huidtype: normaal, droog, gevoelig of rijper.

Alviana cosmetica is betaalbaar voor elk budget, met respect voor mens, dier en milieu.

Adobe Stock_191020968.min

Alviana: uit liefde voor de natuur

De natuur is schitterend, de schatten die ze verbergt wonderbaarlijk.

Daarom selecteert Alviana uitsluitend natuurlijke grondstoffen van grote waarde. Het bedrijf besteedt speciale aandacht aan de productie, waarbij alle vormen van dierproeven verboden zijn. De producten van Alviana zijn 100% gecertificeerd natuurlijk en veganistisch, zonder parfum, zonder synthetische kleurstoffen en zonder componenten op basis van synthetische minerale olie.

Een wereld van zachtheid voor iedereen.

Bebe-Alviana.min

Alviana, ook streelzachte zorgen voor baby’s

De cosmeticaproducten van Alviana zijn zo fris, natuurlijk, zacht en hypoallergeen dat ze ook perfect geschikt zijn voor de babyhuid.

Babydoekjes voor gevoelige huid, Waslotion & Shampoo voor baby’s, Gezichtscrème voor baby’s, Hydraterende crème voor baby’s, Luiercrème voor baby’s, Hydraterende olie voor baby’s: de babyverzorgingsproducten van Alviana voorzien in alle behoeften van de jongste natuurliefhebbers.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek