Lekkere Belgische bieren

Pils, witbier, amberkleurig bier, dubbel, tripel, trappist, abdijbier, … België telt honderden bieren. En dus is er altijd eentje dat je zal smaken!

Elke maand een bier in de kijker

Durf de platgetreden paden eens verlaten. Elke maand stelt Match je een pareltje van een Belgische brouwerij voor. Zo stel je je smaakpapillen open voor nieuwe ervaringen. Dat plezier kun je volop delen met vrienden, want het bier van de maand is altijd prettig geprijsd.

Kwak Blonde 4x33cl

Bier van de maand oktober

Kwak

Kwak Blond is een zacht en verfrissend blond bier met een stevige schuimkraag en een delicate bitterheid. Het heeft de karakteristieke fruitige smaak van Kwak met subtiele toetsen van banaan en peer, gearomatiseerd door zorgvuldig geselecteerde aromatische hoppen (Styrian Golding, Cascade en Simcoe).

Ma-cave-a-Biere-fond-bois.min

Een assortiment met wereldfaam

Wist je dat België wereldfaam geniet voor het onwaarschijnlijke aantal bieren dat er wordt geproduceerd, maar ook voor de vele verschillende stijlen? Van pils over geuze tot trappist: het assortiment van Match is zo ruim dat iedereen naar believen zijn dorst kan lessen.

Adobe Stock_179209428.min

Wat kies je?

Blond, bruin, amber, wit, dubbel, tripel, abdijbier, seizoensbier: elk bier heeft zijn eigen smaakeigenschappen (je vindt ze wat verder op deze pagina). Sommige soorten zijn beter geschikt als aperitief, andere kunnen worden geschonken bij de maaltijd en zelfs dienen als ingrediënt dat je stoofschotel zijn typische smaak geeft. Advies nodig bij de keuze van het geschikte bier? Stel zeker je vraag aan je Match-expert!

Word expert(e)!

Ontdek alle eigenschappen van onze verschillende soorten bier.

Ma-cave-à-bière-rayon.min

De schatten van Couvin

Diepe wouden, een opmerkelijk historisch erfgoed, mysterieuze grotten… Couvin is een omweg meer dan waard. Beginnende of ervaren wandelliefhebbers kunnen er op het gemak een van de sterkst beboste regio’s van het land doorkruisen. Maar de stad verbergt nog andere schatten. Bij Match in Couvin vind je het grootste assortiment streekbieren. Heerlijk verfrissend na de wandeling!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek