Samen komen we sneller uit deze crisis


Protection

Het is voor de Match en Smatch supermarkten belangrijk om tot je dienst te staan, maar ook om te zorgen voor onze medewerkers. Sinds het uitbreken van de crisis doen we er elke dag alles aan om deze missie tot een goed einde te brengen.

We begrijpen dat de huidige toestand bezorgdheid en vragen oproept. Maar laten we rustig en eensgezind blijven, zodat we aan ieders behoeften kunnen voldoen.

Het is de bedoeling dat we solidair zijn met de meest kwetsbaren. Personen ouder dan 65 jaar verdienen onze aandacht. Laten we ze dus voorrang geven aan de kassa.

Zorg goed voor jezelf en de mensen rondom jou.

Jezelf beschermen is ook de anderen beschermen!

Distance

Laten we nu afstand houden, dan kunnen we later dichter bij elkaar komen

Maatregelen in onze onderneming

Van bij de aanvang hebben Match en Smatch voortdurend maatregelen genomen in het kader van verantwoordelijkheid en veiligheid voor iedereen.

Regle NL
Regle NL2
Regle NL3
Regle NL5
Regle4 NL

Er zijn veiligheidsmaatregelen genomen voor onze kassamedewerkers, die in de eerste lijn staan.

Caissiere NL
Caissiere NL2

Daarnaast zijn er ook maatregelen voor ons personeel.

Employe NL
Employe NL2
Employe NL3
Camions

Altijd tot je dienst

Onze medewerkers doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven bedienen, de producten aan te vullen en ontbrekende artikelen in de mate van het mogelijke te vermijden.

Zij staan in deze moeilijke tijden in de eerste lijn en we danken hen omdat zij het zijn die ervoor zorgen dat we onze normale openingsuren elke dag (ook op zondag) kunnen behouden.

Onze medewerkers en leveranciers plooien zich dubbel om de rekken regelmatig aan te vullen. Hamster dus niet! Wees solidair en beperk je tot wat je normaal nodig hebt, zodat wij iedereen kunnen blijven bedienen.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek