Uw vis wordt gerookt in de winkel!

En uw visventer stelt u verschillende versnijdingswijzen voor: filets, plakjes, reepjes, moten, harten en stukjes.

Adobe Stock 74156778 min

Ontdek de lekkere smaak van gerookte vis

Hangend gerookt op beukenhout, gezouten met droog zout en handgesneden, mals en smakelijk: onze huisgerookte vis is overheerlijk. Geniet van het vakmanschap van uw visventer, die een artisanale bereidingsmethode gebruikt met 100% respect voor het product. Exclusief bij Match en ongezien in een warenhuis!

Fumoir FR min

Gerookt op beukenhout, gezouten met droog zout en handgesneden

Uw visventer heeft deze artisanale bereidingsmethode perfect onder de knie. Zo kan u genieten van een geurig, zacht en mals ingrediënt van topkwaliteit. U kan de vis natuur serveren of verwerken in een meer geraffineerd gerecht… In elk geval zal u hem verrukkelijk vinden.

Les etapes NL min

Een traditionele methode, uitgevoerd tot in de perfectie

  1. De vis wordt gezouten voor 24 tot 36 uur.
  2. Na het ontzouten rust hij 12 uur in een koude kamer.
  3. Daarna wordt hij op traditionele wijze 12 uur koud gerookt…
  4. … en rust hij opnieuw 12 uur in een koude kamer.
  5. U vindt hem vacuüm verpakt in het rek.

Heerlijk!

Gerookte vis naar ieders smaak

Licht, pittig, huisgerookt, in zijn geheel of in stukken… Ontdek onze verschillende smaken, met een kwaliteit die altijd gegarandeerd is!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek