Uitzonderlijke ham

Match stelt voor: een nieuw gamma artisanale vleeswaren met unieke smaken.

Ma cave a Jambon fond noir blanc

Een exclusieve selectie

De beste varkensrassen, de edelste stukken en een traditionele productiemethode zonder additieven of conserveermiddelen: dat zijn de kenmerken van deze selectie van de lekkerste soorten ham die Match je in exclusiviteit voorstelt.

Sluit de ogen. Deze fijne plakjes, voorzichtig afgesneden om de smaak en de textuur te bewaren, smelten zalig in de mond. Trek er met je zintuigen opuit en ontdek de meest uitzonderlijke soorten ham van Europa.

Adobe Stock_170821904

De geheimen van lekkere ham

Zoals bij elk uitzonderlijk product hangt de kwaliteit van ham af van het productieproces. Hoe wordt de ham van het uitzonderlijke gamma van Match gemaakt? Hij wordt eerst ingewreven met zout en soms met een kruidenmengeling. Nadien wordt hij op natuurlijke wijze gedroogd (soms in de vrije berglucht), om een goede bewaring zonder kunstmatige hulpmiddelen te garanderen. Dan volgt de rijping. Tijdens die periode ontwikkelen zich de uitzonderlijke aroma’s van een ham die naam waardig. Dat heeft tijd nodig. Daarom garandeert Match je dat de ham minstens 12 maanden is gerijpt.

Op reis naar het land van de smaak

Ontdek de typische eigenschappen van de beste ham afkomstig uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Hongarije en Luxemburg.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek