5 merken voor al je wensen!

In de rekken van je Match supermarkt vind je een ruim aanbod kwaliteitsproducten die tegelijk authentiek en origineel zijn. Vijf merken verdienen je bijzondere aandacht: Match, cora, L’Âme du Terroir (met alle diversiteit van de Franse wijngaarden), Nature Bio (een massa betaalbare producten voor elke dag) en Patrimoine Gourmand (culinair vakmanschap uit talloze Franse streken).

Match cora

Match - cora De grootste keuze en tot 40% goedkoper!

Wie beweert er dat goede, mooie producten per definitie een fortuin kosten? Bij Match& cora alvast niemand. Elke dag stellen we in jouw buurt een massa referenties voor die allemaal in het teken staan van kwaliteit, authenticiteit, originaliteit, passie, … Het respect voor onze klanten blijkt ook uit de prijzen, die vaak 40% lager liggen dan elders. Aan jou dus om er nog meer van te profiteren, elke dag van het jaar.

Ame du terroir

L’âme du terroir

L’Âme du Terroir is een merk van cora. Het prijkt op onze selectie wijnen afkomstig uit Franse wijngaarden. De keuze en de controle gebeuren door een team van professionals die erop toezien dat we je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Nature bio

Nature bio Bio voor iedereen, iedereen voor bio!

Producten die ons GOED DOEN

Bij Match vind je meer en meer biologische alternatieven voor je gebruikelijke producten. Ze worden door onze aankopers geselecteerd bij zorgvuldig uitgekozen producenten en zijn vaak afkomstig uit de korte keten. Dankzij deze producten, verkocht onder het merk Nature Bio, kun je een verantwoorde aankoop en een gegarandeerde kwaliteit combineren, tegen prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. Laat je verleiden en ontdek ze vandaag nog. Er wachten je tal van lekkere verrassingen.

Patrimoine gourmand

Patrimoine gourmand

Het gamma Patrimoine Gourmand plaatst streekproducten in de kijker. Met Patrimoine Gourmand maak je een echte gastronomische wandeling en kun je elke dag genieten als een echte fijnproever. Maak dus snel kennis met de rijkdom van de terroirs en stuur je smaakpapillen op reis naar een wereld vol culinaire sensaties!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek