Van 4 tot 11 oktober

Snacks voor katten FELIX

Betaalde prijs 1,89 € -> hetzij +1,89 €uroMatch

FELIX® Naturally Delicious snacks zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zonder kleurstoffen. Deze gezonde snacks met kip van hoge kwaliteit als hoofdingrediënt en een speciaal natuurlijk ingrediënt, Catnip, zijn een geweldige gelegenheid om een liefdevol moment te delen!
Kijk naar het enthousiasme en de sprankelende ogen van je kat terwijl ze geniet van deze onweerstaanbare snacks. Lekker, natuurlijk!

Naturally Delicious–Kip
Pak 50 g
37,80 €/kg

Aanbieding beperkt tot 1 product per kaarthouder

Van 12 tot 18 oktober

This is not milk ALPRO

Betaalde prijs 2,28 € -> hetzij +2,28 €uroMatch

Alpro This Is Not Milk Plantaardige Drink Vol 3,5%. Een rijke en rooooomige smaak, verbazingwekkend gemaakt van ... haver! Je smaakpapillen zullen totaal overdonderd worden door deze plantaardige drink. Je kunt het gebruiken om te koken, bij je ontbijtgranen, in je favoriete koffie of natuurlijk gewoon lekker uit je glas nippen, jij kiest! Goed voor jou (en ook voor de planeet)!
Om de impact van transport te beperken, wordt al onze haver in Europa geteeld. Haver is een duurzaam gewas, waarvoor weinig water, landbouwgrond en CO2-uitstoot nodig is.

Halfvol of vol
100% plantaardig
Brik 1 L

Aanbieding beperkt tot 1 product per kaarthouder

100% terugbetaald!

Elke week staan er vaste afspraken op de agenda bij Match & Smatch… zoals het product dat 100% wordt terugbetaald*. Inderdaad, dat heb je goed gelezen: een product dat 100% wordt terugbetaald dankzij je €uroMatch-kaart! Je rekent af en het volledige bedrag wordt automatisch in €uroMatch aan je kaart toegevoegd. Ontdek het snel hier of in de folder. Is het leven niet mooi?

*Aanbieding beperkt tot 1 product per fysieke kaarthouder

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek