recette AARDAPPELGALETTES, RICOTTA & YOGHURT MET KRUIDEN

AARDAPPELGALETTES, RICOTTA & YOGHURT MET KRUIDEN

  • Moeilijkheid Eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 45 min
  • Thema Bijgerechten
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 kg rauwe aardappelen, geraspt
  • 0,2 kg ricotta
  • 2 takjes rozemarijn, fijngehakt
  • 10 takjes bieslook, fijngehakt
  • 3 lente-uitjes, gehakt
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 3 bakjes olijfolie, zout en peper

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pers de geraspte aardappelen uit en doe ze in een grote kom.
  • Voeg de overige ingrediënten toe, meng en breng royaal op smaak met peper en zout.
  • Vorm de galettes en plaats ze op uw vooraf beklede bakplaat. Bak gedurende 35 minuten.
  • Controleer de bereiding en serveer met yoghurtsaus en een lekkere groene salade.

Smakelijk!

S38 1080x1080px produitdelasemaine

Witte champignon

Product van de week

De witte champignon, of Parijse champignon, wordt rauw bereid, gebakken, gevuld of gestoofd. In alle vormen is hij heerlijk en verfijnd. Favoriet voor vegetarische gerechten of vergezeld van een goed stuk vlees. Hij komt voor in alledaagse gerechten of feestelijke gerechten.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek