recette Bourbon citrus highball

Bourbon citrus highball

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 1 personen
  • Voorbereiding 5 min
  • Thema COCKTAILS
  • Seizoen Feest

Ingrediënten

Voor 1 personen

  • 45 ml Jim Beam White Label
  • 20 ml vers citroensap
  • koud bruisend water
  • crushed ice
  • schijfje citroen
  • takje rozemarijn

Voorbereiding

  • Schenk de Jim Beam White Label in een glas gevuld met ijs. Voeg het verse citroensap toe en vul aan met koud bruisend water. Roer met een menglepel en decoreer met een schijfje citroen en een takje rozemarijn. Klaar!

Smakelijk!

Capture

Halloumi

Product van de week

De kaas halloumi is een traditionele mediterrane kaas uit Cyprus.

Het is een kaas op basis van geiten- en schapenmelk. Halverwege tussen mozzarella en feta, hij is bestand tegen hitte en heeft de bijzonderheid dat hij niet smelt bij verhitting.

De kaas is bijzonder gezouten, maar het is mogelijk om hem te ontzilten vooraleer hem te bereiden door hem enkele uren in koud te laten weken en daarna hem uit te lekken.

Hij wordt gegrild, in plakjes of in blokjes gesneden, voor een milde en geurige smaak en past uitstekend bij elk recept: gegrild in een pan, of zal waterkerssoep, gestoomde groene groenten of een seizoenssalade verfijnen.


Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek