recette Chocolademoelleux met vloeibare kern

Chocolademoelleux met vloeibare kern

  • Moeilijkheid Eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 40 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 g pure chocolade 70%
  • 85 g melkchocolade
  • 150 g boter
  • 5 eieren
  • 75 g suiker

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Smeer de vormpjes in met boter en bloem.
  • Smelt de boter en de chocolade in de bain-marie.
  • Klop de eieren en de suiker tot een schuimig mengsel. Meng er voorzichtig het mengsel van boter en chocolade onder. Doe in de vormpjes en steek in elke vorm een blokje chocolade. Plaats 8 minuten in de oven.
  • Neem uit de oven, versier met poedersuiker en dien meteen op.

Smakelijk!

Clementine

Clementine

Seizoensproducten

Het perfecte fruit om overal mee te nemen!

Smaakeigenschappen: ideaal om in de winter vitaminen te tanken en voor een zoete toets te zorgen op het einde van het menu of in een lichte maaltijd. Clementines zijn rijk aan antioxidanten en hebben sappig, geparfumeerd vruchtvlees met zure en zoete smaken. Een clementine heeft geen pitten, in tegenstelling tot zijn neefje de mandarijn.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek