recette Chocolademoelleux met vloeibare kern

Chocolademoelleux met vloeibare kern

  • Moeilijkheid Eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 40 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 g pure chocolade 70%
  • 85 g melkchocolade
  • 150 g boter
  • 5 eieren
  • 75 g suiker

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Smeer de vormpjes in met boter en bloem.
  • Smelt de boter en de chocolade in de bain-marie.
  • Klop de eieren en de suiker tot een schuimig mengsel. Meng er voorzichtig het mengsel van boter en chocolade onder. Doe in de vormpjes en steek in elke vorm een blokje chocolade. Plaats 8 minuten in de oven.
  • Neem uit de oven, versier met poedersuiker en dien meteen op.

Smakelijk!

Pomme de terre

Primeuraardappelen

Seizoensproducten

Vers geoogst en boordevol smaak!

“Primeurs” zijn de eerste aardappelen van het jaar. Ze worden geoogst vanaf april-mei, vóór ze helemaal rijp zijn. Daarna worden ze onmiddellijk op de markt gebracht, zodat ze uitzonderlijk vers zijn. Ze hebben een fijne schil met een lichte kleur, mals vruchtvlees en een subtiele smaak. Ze passen perfect bij lente- en zomergerechten, van april tot in volle zomer.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek