recette Citronade met gember

Citronade met gember

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 10 min
  • Thema COCKTAILS
  • Seizoen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 3 citroenen
  • 100 ml agavesiroop
  • 15 g gember
  • 1 l water
  • 10 ijsblokjes
  • 1 citroen

Voorbereiding

  • Snij de 3 citroenen en de gember in schijfjes.
  • Mix in een blender de citroenen, de agavesiroop en de gember met 500 ml water.
  • Giet door een fijne zeef in een kan.
  • Voeg 500 ml water toe, meng en werk af met de ijsblokjes en 1 in schijfjes gesneden citroen. Klaar! Gezondheid!

Smakelijk!

Capture

Halloumi

Product van de week

De kaas halloumi is een traditionele mediterrane kaas uit Cyprus.

Het is een kaas op basis van geiten- en schapenmelk. Halverwege tussen mozzarella en feta, hij is bestand tegen hitte en heeft de bijzonderheid dat hij niet smelt bij verhitting.

De kaas is bijzonder gezouten, maar het is mogelijk om hem te ontzilten vooraleer hem te bereiden door hem enkele uren in koud te laten weken en daarna hem uit te lekken.

Hij wordt gegrild, in plakjes of in blokjes gesneden, voor een milde en geurige smaak en past uitstekend bij elk recept: gegrild in een pan, of zal waterkerssoep, gestoomde groene groenten of een seizoenssalade verfijnen.


Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek