recette Crunchy dessert met druiven

Crunchy dessert met druiven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 15 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g mascarpone
  • 200 g witte en blauwe druiven
  • 2 eieren
  • 200 g plattekaas
  • 2 eetlepels vanillesuiker
  • amarettikoekjes

Voorbereiding

  • Scheid de eieren. Meng de mascarpone stevig met de eigelen en de vanillesuiker. Voeg dan de plattekaas toe. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het mengsel mascarpone-plattekaas.
  • Hou enkele druiven apart voor de decoratie. Ontpit de andere druiven en snij ze in vier.
  • Doe in de glaasjes wat geplette amarettikoekjes met daarop wat crème. Voeg enkele stukjes druif toe. Herhaal deze stappen. Leg bovenop enkele hele druiven als decoratie en bestrooi met koekjeskruimels.
  • Plaats enkele minuten in de koelkast en dien fris op.

Smakelijk!

Tomates grappe

Trostomaten Elite

Seizoensproducten

Lekker van bij ons!

Tomaten bevatten 90 % water en amper 15 calorieën per 100 g. Ze zijn ook een belangrijke bron van vitaminen, mineralen en oligo-elementen, antioxidanten en vezels. De Elite trostomaten hebben een schitterende dieprode kleur en een overheerlijke smaak. Ze zijn erg gewild door liefhebbers van iets stevigere tomaten. Deze exclusieve pareltjes staan bekend om hun lange bewaartijd. Met hun finesse, verfijnde smaak en stevigheid worden trostomaten vaak vers gegeten in slaatjes, als snack of als beleg op een broodje. Toch kan je ze even goed gebruiken in warme gerechten.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek