recette Crunchy dessert met druiven

Crunchy dessert met druiven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 15 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g mascarpone
  • 200 g witte en blauwe druiven
  • 2 eieren
  • 200 g plattekaas
  • 2 eetlepels vanillesuiker
  • amarettikoekjes

Voorbereiding

  • Scheid de eieren. Meng de mascarpone stevig met de eigelen en de vanillesuiker. Voeg dan de plattekaas toe. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het mengsel mascarpone-plattekaas.
  • Hou enkele druiven apart voor de decoratie. Ontpit de andere druiven en snij ze in vier.
  • Doe in de glaasjes wat geplette amarettikoekjes met daarop wat crème. Voeg enkele stukjes druif toe. Herhaal deze stappen. Leg bovenop enkele hele druiven als decoratie en bestrooi met koekjeskruimels.
  • Plaats enkele minuten in de koelkast en dien fris op.

Smakelijk!

jonagold_appel

Jonagold-appel

Seizoensproducten

Een zeer gepar fumeerde appel van groot kaliber,lichtjes zoet met een vleugje perensmaak

Jonagold is een lekkere, zoete appelsoor t die zowel rauw wordt gegeten als gekookt in diverse culinaire bereidingen. De mooie oranjerode schil is gevoelig voor warmte en dus gedijt de appel het best in een fris klimaat.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek