
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 600 g kippenwit
- 1 potimarron
- 400 ml kokosmelk
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 el currypoeder
- 2 el koriander
- 3 el olijfolie
- 1 kl chilipuree
- 1 kl kurkuma
- zout
Voorbereiding
- Snipper de ui en de look. Hak de koriander fijn. Was de potimarron en snij in twee. Verwijder de pitjes en snij in blokjes. Snij de kipfilets in blokjes.
- Verwarm de olijfolie in een braadpan en voeg de ui toe. Laat 5 minuten aanstoven en voeg de look, de pompoenblokjes en de kip toe. Kruid met curry, kurkuma en zout. Eindig met de chilipuree en meng goed door elkaar. Giet er de kokosmelk bij en laat ongeveer 15 minuten sudderen, tot de kip en de potimarron gaar zijn en de saus romig is.
- Bestrooi net voor het opdienen met fijngehakte koriander en serveer met rijst.
Smakelijk!