
Ingrediënten
Voor 6 personen
- 5 el bloem
- 4 el ongeraffineerde suiker
- 3 el boter
- 2 eieren
- 1 el volle yoghurt
- ½ zakje gist
- 3 el muesli (voor garnituur)
- 1 kl rietsuiker (voor garnituur)
- 2 appelen (voor garnituur)
- 4 el diepgevroren rodevruchtenmengeling (voor garnituur)
- 1 el water (voor garnituur)
- ½ citroen (sap en zeste) (voor garnituur)
- ¼ kl kaneel (voor garnituur)
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Doe alle ingrediënten van de bereiding in een slakom en meng tot u een homogeen deeg bekomt.
- Leg bakpapier in individuele vormpjes en doe er de bereiding in.
- Meng ondertussen de ingrediënten van de garnituur in een steelpan. Verwarm op een zacht vuur en laat de mengeling lichtjes karamelliseren.
- Voeg deze mengeling toe aan het deeg en plaats 10 minuten in de oven. Controleer regelmatig.
- Laat lauw worden en dien op met een slaatje van rood fruit.
Smakelijk!