recette Gegrilde spiering

Gegrilde spiering

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 20 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 spieringen
  • 2 el ciderazijn
  • 60 ml olijfolie
  • 1 el mosterd van Dijon
  • 2 kl suiker

Voorbereiding

  • Klop in een kommetje de azijn, de olijfolie, de mosterd en de suiker. Doe 2 eetlepels van deze vinaigrette in een slakom. Zet de rest weg.
  • Doe de spieringen in de slakom en omhul ze goed met de vinaigrette.
  • Bak het uitgelekte vlees op een ingeolied en voorverwarmd barbecuerooster of op een grillpan, tot beide zijden mooi goudbruin zijn. Strijk af en toe in met de rest van de vinaigrette.
  • Serveer met geplette aardappelen met kruiden en mesclun of veldsla.

Smakelijk!

Burgers boeuf

Rundvleesburgers

Lekker van het seizoen

Proef onze smaakvolle burgers van rundvlees afkomstig uit diverse streken.

Limousin: Limousin-rundvlees, afkomstig uit Frankrijk, heeft een mooie rode kleur. Het is vlees van topkwaliteit, met weinig vet en veel smaak.
Angus:
Angus is een runderras dat sterk in de smaak valt bij liefhebbers van rood vlees. Dit Schotse ras levert mals vlees van uitstekende kwaliteit. Het is niet te droog of te vochtig: het perfecte evenwicht tussen beide zorgt ervoor dat het vlees bij het bakken lekker sappig blijft.
Hereford: Hereford, afkomstig uit Ierland, is uitzonderlijk rundvlees. Het is mals en smaakvol. Omdat de runderen vet aanmaken bij het grazen, leveren ze aangenaam dooraderd vlees op met een delicate korrel. Beleef een nieuwe ervaring met rundvlees.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek