icon-news
News /
Ontvang 5€ dankzij de My Match app*
Ontdekken
recette Gehakt parmentier met witloof

Gehakt parmentier met witloof

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 30 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen Herfst

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 kg gehakt
  • 500 g witloof
  • 500 g aardappelen
  • 150 g geraspte kaas
  • 2 sjalotten
  • 2 knoflook

Voorbereiding

  • De aardappelen schillen, koken en puree maken.
  • Snipper fijn de look en de sjalottenen met wat boter het gehakt samen met de sjalot en look bakken.
  • Bak het witloof in een pan met een klontje boter en een eetlepel suiker.
  • Ovenschotel inboteren en een laagje gehakt en dan een laagje witloof plaatsen.
  • Eindig met puree en geraspte kaas bovenop om daarna in de oven te schuiven op 180 graden en laat er een mooi bruine korst op komen.

Smakelijk!

Tomates grappe

Tomaten

Product van de week

Geurig, sappig en zeer lokaal!

Rond, stevig, glanzend en vlezig, de trostomaat is van constante kwaliteit. De geur van de stelen is een garantie voor versheid. Fris en vol van smaak, ideaal als toast of in een salade, maar ook heerlijk, geroosterd in de oven, met een beetje knoflook en wat verse kruiden. Kortom, ze doet wonderen in je zomerse gerechten!


Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek