recette Glaasjes met kip, kaas en witte druiven

Glaasjes met kip, kaas en witte druiven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 10 min
  • Thema VOORGERECHTEN
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 g gekookte kipfilet
  • 250 g witte druiven
  • 100 g gehakte hazelnoten
  • 100 g geraspte knolselder
  • 1 el yoghurt
  • 200 g mozzarella
  • 1 kl curry
  • peper en zout

Voorbereiding

  • Snij het kippenwit en de mozzarella in kleine blokjes en de druiven in twee. Meng de kip met de curry. Voeg de hazelnoten en daarna de mozzarella toe. Kruid met een beetje peper en zout.
  • Meng apart de knolselder met de yoghurt. Kruid met een beetje peper en zout.
  • Doe de mengelingen in de glaasjes: eerst de kip-mozzarella, dan de knolselder en ten slotte de druiven.

Smakelijk!

Clementine

Clementine

Seizoensproducten

Het perfecte fruit om overal mee te nemen!

Smaakeigenschappen: ideaal om in de winter vitaminen te tanken en voor een zoete toets te zorgen op het einde van het menu of in een lichte maaltijd. Clementines zijn rijk aan antioxidanten en hebben sappig, geparfumeerd vruchtvlees met zure en zoete smaken. Een clementine heeft geen pitten, in tegenstelling tot zijn neefje de mandarijn.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek