recette Glaasjes met kip, kaas en witte druiven

Glaasjes met kip, kaas en witte druiven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 10 min
  • Thema VOORGERECHTEN
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 g gekookte kipfilet
  • 250 g witte druiven
  • 100 g gehakte hazelnoten
  • 100 g geraspte knolselder
  • 1 el yoghurt
  • 200 g mozzarella
  • 1 kl curry
  • peper en zout

Voorbereiding

  • Snij het kippenwit en de mozzarella in kleine blokjes en de druiven in twee. Meng de kip met de curry. Voeg de hazelnoten en daarna de mozzarella toe. Kruid met een beetje peper en zout.
  • Meng apart de knolselder met de yoghurt. Kruid met een beetje peper en zout.
  • Doe de mengelingen in de glaasjes: eerst de kip-mozzarella, dan de knolselder en ten slotte de druiven.

Smakelijk!

CARBONNADES DE BOEUF

Rundskarbonaden

Product van de week

Rundskarbonaden zijn stukken vlees die op hun best zijn als ze lang op het vuur staan, net als halslap, lage rib of vanglap. Ze worden lekker mals door te sudderen in een saus op basis van bier, wijn of bouillon.
Ontdek deze week ons zalig recept van boeuf Bourguignon.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek