recette Hartige taart met rauwe ham

Hartige taart met rauwe ham

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 2 personen
  • Voorbereiding 40 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1 pak pizzadeeg
  • 2 el mosterd
  • 4 sneden rauwe ham
  • 2 rijpe grote tomaten
  • 100 g mozzarella
  • 50 g geraspte gruyère

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snij de tomaten en de mozzarella in fijne schijfjes.
  • Rol het deeg met het bakpapier uit op de ovenrooster. Smeer de mosterd op de bodem. Leg er de rauwe ham op en vervolgens de schijfjes mozzarella en tomaat. Bestrooi met gruyère en laat 30 minuten bakken in de oven.

Smakelijk!

Cerises

Kersen

Product van de week

Rond, smaakvol, knapperig en zoet. Heerlijk!
De grote, glanzende rode kersen hebben een zacht, stevig, sappig en zoet vruchtvlees. Ze zijn rijp vanaf half mei. Het plukken (met de hand) gaat door tot eind augustus.
Door hun stevigheid, zoete smaak en groot kaliber zijn ze perfect om zo op de tafel te zetten, maar je kan ze evengoed gebruiken om clafoutis, confituur of coulis te maken.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek