recette Konijn met geitenkaas en olijven

Konijn met geitenkaas en olijven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 6 personen
  • Voorbereiding 55 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen Herfst

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 2 uien
  • 225 g verse geitenkaas
  • 200 g champignons
  • 150 g zwarte olijven
  • 0.5 l droge witte wijn
  • 3 koffielepel fijngehakte dragon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Voorbereiding

  • Bak de stukken konijn in een stoofpan aan in hete olie. Kruid met peper en zout.
  • Wanneer de stukken aan alle zijden goudbruin zijn, voeg je de geschilde en fijngehakte uien toe.
  • Stoof aan, bevochtig met de wijn en voeg de gesneden champignons toe. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
  • Voeg de dragon en de verkruimelde geitenkaas toe. Laat nog 10 minuten zonder deksel op het vuur staan.
  • Dien warm op met wat verkruimelde kaas en verse dragon. Serveer met gestoomde aardappelen.

Smakelijk!

Tomates grappe

Trostomaten

Seizoensproducten

Geurig, sappig en lekker van bij ons!
Ronde, stevige, glanzende en vlezige kerstomaten zijn constant van kwaliteit. De geur van de steeltjes is een teken van versheid.
Kerstomaten zijn fris en zitten boordevol smaak. Ze zijn lekker uit het vuistje of in een slaatje, maar ook heerlijk in de oven met wat look en enkele verse kruiden. Een schitterend ingrediënt in je zomerse gerechten!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek