
Ingrediënten
Voor 4 personen
- ½ Chinese kool
- 2 wortelen
- 1 handvol sojascheuten
- ½ rode paprika
- 4 takjes koriander
- 4 el sesamolie
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 1 cm gember
- peper en zout
Voorbereiding
- Schil en was de wortelen. Snij in fijne julienne. Was de halve paprika en snij in fijne reepjes. Was de Chinese kool, dep droog en snij in fijne reepjes. Was de sojascheuten. Pluk de koriander en hak fijn. Rasp de gember.
- Meng in een slakom de Chinese kool, de wortelen, de paprika, de sojascheuten en de fijngehakte koriander. Meng de sesamolie met het citroensap en de gember. Kruid met peper en zout. Doe over de sla, meng en dien op.
- Serveer met gebakken kip of grote garnalen.
Smakelijk!