recette Lillet Blanc of Rosé met tonic

Lillet Blanc of Rosé met tonic

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 1 personen
  • Voorbereiding 3 min
  • Thema COCKTAILS
  • Seizoen

Ingrediënten

Voor 1 personen

  • 50 ml Lillet Blanc of Lillet Rosé
  • 100 ml de Tonic
  • 1 handvol ijsblokjes
  • 1 fijn schijfje komkommer voor een frisse toets van groente

Voorbereiding

  • Schenk 5 cl Lillet Blanc of Lillet Rosé in een groot glas met ijsblokjes, leng aan met 10 cl tonic en voeg een schijfje komkommer of sinaasappel toe.

Smakelijk!

Capture

Halloumi

Product van de week

De kaas halloumi is een traditionele mediterrane kaas uit Cyprus.

Het is een kaas op basis van geiten- en schapenmelk. Halverwege tussen mozzarella en feta, hij is bestand tegen hitte en heeft de bijzonderheid dat hij niet smelt bij verhitting.

De kaas is bijzonder gezouten, maar het is mogelijk om hem te ontzilten vooraleer hem te bereiden door hem enkele uren in koud te laten weken en daarna hem uit te lekken.

Hij wordt gegrild, in plakjes of in blokjes gesneden, voor een milde en geurige smaak en past uitstekend bij elk recept: gegrild in een pan, of zal waterkerssoep, gestoomde groene groenten of een seizoenssalade verfijnen.


Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek