
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 200 g witte druiven
- 3 eieren
- 80 g malse boter
- 80 g poedersuiker
- 40 g amandelpoeder
- 40 g bloem
- 40 g aardappelzetmeel
- 1 kl bakpoeder
- amandelschilfers
Voorbereiding
- Beboter 4 taartvormpjes. Spoel de druiven af haal ze van de steeltjes.
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Meng de boter en de poedersuiker. Voeg onder voortdurend mengen één voor één de eieren toe. Voeg nadien de bloem, het zetmeel, het bakpoeder en ten slotte het amandelpoeder toe.
- Doe het beslag in de beboterde vormpjes en druk er voorzichtig de druiven in. Plaats 20 minuten in de oven.
- Haal uit de vormpjes boven een rooster, bestrooi met amandelschilfers en laat afkoelen voor het opdienen.
Smakelijk!