recette Perziken en nectarines met roséwijn en vanille

Perziken en nectarines met roséwijn en vanille

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 40 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 3 perziken
  • 1 nectarine
  • 160 ml roséwijn
  • 1 kl suiker
  • 2 vanillestokjes
  • muntblaadjes

Voorbereiding

  • Snij de perziken en de nectarine in blokjes.
  • Doe in een slakom de rosé en vervolgens de suiker en een beetje water, naar eigen smaak. Voeg ten slotte de stukjes fruit en de 2 vanillestokjes toe. Laat 30 minuten trekken in de koelkast.
  • Schenk koel maar niet ijskoud in glazen gedecoreerd met een muntblaadje.

Smakelijk!

Clementine

Clementine

Seizoensproducten

Het perfecte fruit om overal mee te nemen!

Smaakeigenschappen: ideaal om in de winter vitaminen te tanken en voor een zoete toets te zorgen op het einde van het menu of in een lichte maaltijd. Clementines zijn rijk aan antioxidanten en hebben sappig, geparfumeerd vruchtvlees met zure en zoete smaken. Een clementine heeft geen pitten, in tegenstelling tot zijn neefje de mandarijn.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek