recette Rigatoni van boerenworst en venkel

Rigatoni van boerenworst en venkel

  • Moeilijkheid Eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 25 min
  • Thema DEEGWAREN & RISOTTO
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 3 boerenworsten
  • 400 gr Rigatoni
  • 1 mooie venkel
  • een paar zwarte olijven zonder pit
  • tomatensaus
  • 3 takjes rozemarijn
  • Parmezaanse kaas
  • zout, peper naar smaak

Voorbereiding

  • Snijd de venkel in 2, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes. Snijd de worstjes in plakjes en rasp de parmezaan.
  • Bak de venkel bruin in een beetje olijfolie. Zet weg.
  • Bak de worstjes goudbruin en voeg dan de venkel, tomatensaus en rozemarijn toe.
  • Kook water om je pasta al dente te koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Meng de pasta met het worst-venkelmengsel, garneer met zwarte olijven en bestrooi met vers geraspte parmezaan.

Smakelijk!

Cerises

Kersen

Product van de week

Rond, smaakvol, knapperig en zoet. Heerlijk!
De grote, glanzende rode kersen hebben een zacht, stevig, sappig en zoet vruchtvlees. Ze zijn rijp vanaf half mei. Het plukken (met de hand) gaat door tot eind augustus.
Door hun stevigheid, zoete smaak en groot kaliber zijn ze perfect om zo op de tafel te zetten, maar je kan ze evengoed gebruiken om clafoutis, confituur of coulis te maken.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek