recette Rigatoni van boerenworst en venkel

Rigatoni van boerenworst en venkel

  • Moeilijkheid Eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 25 min
  • Thema DEEGWAREN & RISOTTO
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 3 boerenworsten
  • 400 gr Rigatoni
  • 1 mooie venkel
  • een paar zwarte olijven zonder pit
  • tomatensaus
  • 3 takjes rozemarijn
  • Parmezaanse kaas
  • zout, peper naar smaak

Voorbereiding

  • Snijd de venkel in 2, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes. Snijd de worstjes in plakjes en rasp de parmezaan.
  • Bak de venkel bruin in een beetje olijfolie. Zet weg.
  • Bak de worstjes goudbruin en voeg dan de venkel, tomatensaus en rozemarijn toe.
  • Kook water om je pasta al dente te koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Meng de pasta met het worst-venkelmengsel, garneer met zwarte olijven en bestrooi met vers geraspte parmezaan.

Smakelijk!

S49 1080x1080px produit De La Semaine

Pork medallion

Product van de week