
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 600 g rundssteak
- Marinade
- 2 el barbecuesaus
- 2 el worcestershiresaus
- 1 el honing
- 1 lange rode chilipeper, fijngehakt
- 1 teentje look, geplet
- Coleslaw
- 160 g witte kool, in fijne reepjes gesneden
- 80 g Treviso sla, in fijne reepjes gesneden
- 120 g geraspte wortelen
- 3 lente-uien, in fijne schijfjes gesneden
- 2 el mayonaise
- 1 el ciderazijn
Voorbereiding
- Maak de coleslaw: meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar. Plaats in de koelkast.
- Meng de ingrediënten van de marinade in een slakom. Voeg de steaks toe en omhul ze met het mengsel.
- Bak de steaks op de hete plancha, tot ze aan beide zijden mooi zijn dichtgeschroeid.
- Dien de steaks warm op, samen met de coleslaw.
Smakelijk!