
Ingrediënten
Voor 6 personen
- 250 g mesclun
- 1 stronkje geitenkaas
- 225 g witte druiven
- 225 g blauwe druiven
- 200 g walnootpitten
- 60 g parmezaan
- 100 ml olijfolie
- 2 teentjes look
- 2 eieren
- 1 el citroensap
- 1 el worcestershiresaus
- peper en zout
Voorbereiding
- Leg de eieren 1 minuut in kokend water.
- Snij de parmezaan in schilfers. Pel de look en verwijder de kiem. Doe samen met de olijfolie in de mengkom van een blender. Breek er de eieren in en voeg het citroensap, de worcestershiresaus en de parmezaan toe. Mix. Kruid met peper en zout en mix nog enkele seconden. Plaats in de koelkast tot net voor het opdienen.
- Was de druiven en de mesclun. Snij het stronkje geitenkaas in de lengterichting doormidden en vervolgens in plakjes.
- Dresseren: gebruik grote kommen. Leg er de mesclun in, met daarop de druiven, de plakjes geitenkaas en de walnootpitten.
- Serveer er de saus apart bij, zodat elke gast die naar eigen smaak kan toevoegen.
Smakelijk!