Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 struisvogelsteaks
- 1 potimarron
- 2 grote zoete aardappelen
- 4 teentjes look
- 1 bos koriander
- Pijnboompitten
- Olijfolie
- Peper en zout
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Schil de potimarron en de zoete aardappelen. Snij in lange staafjes en leg in een ovenschaal. Voeg de teentjes look toe en wrijf in met olijfolie. Kruid met peper en zout. Plaats de schaal 15 min. in de oven.
- Maak ondertussen de pesto met koriander. Rooster de pijnboompitten (zonder vetstof) en mix ze met de koriander en 60 ml olijfolie (voeg indien nodig olie toe om een mooie consistentie te bekomen). Kruid met peper en zout.
- Kijk na of de groenten gaar zijn en bak de steaks in een braadpan met olijfolie. Als de steaks gebakken zijn, snij ze dan in sneetjes en leg ze in de groenteschotel die je op tafel zet.
- Serveer met de pesto van koriander.
Smakelijk!