Match & Smatch supermarkten

Bakkerij

Bakkerij

2 weken lang -20% op biologisch brood en stokbrood met een ongeëvenaarde smaak. Profiteer ervan!

In maart…

In maart…

Je €uroMatch-kaart heeft je nog nooit zoveel opgeleverd, want er ligt een massa kortingen op jou te wachten! Ontdek ze snel :-)

18222 BANNER Folder S08 2 NL

1+1 GRATIS!

De folder van de week
Deze week hebben we voor jou een massa GRATIS producten voor elke dag in petto. Tijd om jezelf een plezier te doen! En omdat de lente in aantocht is, mag je stilaan weer van het buitenleven beginnen te dromen. Dat treft, want op pagina 18 en 19 stellen we een reeks tuinproducten voor. En vanaf 1 maart OPNIEUW EEN GOED PLAN… het €uroMatch-boekje om NOG MEER TE BESPAREN! Fijne week!
Orange sanguinelli

Sanguinelli sinaasappel

Seizoensproducten

Deze verrassende dieprode sinaasappelen zijn gewoon heerlijk!

Sanguinelli, een halflate variëteit van bloedsinaasappel, is verkrijgbaar tussen januari en maart. Ze is klein en ovaalvormig, maar valt vooral op door de intense rode kleur van de schil en het vruchtvlees. Ze is zeer sappig en lichtjes zuur. Lekker om te persen, maar ook in patisserie of in een hartig-zoet slaatje.
Deze sinaasappel is perfect om de winter af te sluiten met een mooie vitaminekuur.

Chou farci chorizo

Festival van smaken!

Recept van de week

Deze week staat kool in promotie. Profiteer ervan om dit recept van gevulde kool uit te proberen: een heerlijk voorgerecht dat bij iedereen in de smaak zal vallen en afwisseling brengt in je dagelijkse maaltijden.

Heerlijke smaken

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek