Match & Smatch supermarkten

9 mei...

9 mei...

Chocolaatjes? Een ruiker bloemen? Een mooie plant? Vergeet zondag je mama niet te verwennen en te zeggen hoeveel je van haar houdt!

Gezondheid!

Ontdek alle promotie van onze Zomerbar… Ideaal bij een lekker etentje op je zonnige terras.

In mei…

In mei…

Je €uroMatch-kaart heeft je nog nooit zoveel opgeleverd, want er ligt een massa kortingen op jou te wachten! Ontdek ze snel :-)

Spaaractie

Spaaractie

Spaar tot 29 juni 2021 voor een korting van -70% op de collectie van Chantal Thomass!

Banner Folder S18 NL

Laat het feest beginnen!

De folder van de week
Deze week zijn er onze superpromo’s en nog veel meer. Onze beenhouwers bieden je gemarineerd vlees, brochettes, … van topkwaliteit aan. Ideaal voor een heerlijke barbecue! Tegelijk openen we onze Zomerbar, met een selectie aperitieven en wijnen die perfect passen bij een lekker etentje op je zonnige terras. En uiteraard vergeten we de mama’s niet: zij zijn aan het feest op zondag 9 mei. Weer een mooie week in het vooruitzicht bij Match & Smatch. Gezondheid!
Pomme de terre

Primeuraardappelen

Seizoensproducten

Vers geoogst en boordevol smaak!

“Primeurs” zijn de eerste aardappelen van het jaar. Ze worden geoogst vanaf april-mei, vóór ze helemaal rijp zijn. Daarna worden ze onmiddellijk op de markt gebracht, zodat ze uitzonderlijk vers zijn. Ze hebben een fijne schil met een lichte kleur, mals vruchtvlees en een subtiele smaak. Ze passen perfect bij lente- en zomergerechten, van april tot in volle zomer.

Melon jambon porto min

Makkelijk en verfijnd

Recept van de week

Deze week serveren we je een hartig-zoet recept voor een licht, verfijnd en fris voorgerecht. Ideaal als start van een zomerse maaltijd!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek