Match & Smatch supermarkten

Sinterklaas ontvangt jouw bij hem!

Reserveer snel je virtuele ontmoeting met de Sint.

Dubbele Bonnen, Dubbele Euro’s

Het moment om ervan te profiteren! Actie geldig van 25 november tot 31 december 2020.

De eindejaarsfeesten komen eraan…

De feesten zullen een beetje speciaal zijn, maar met MATCH worden ze even gezellig. Ontdek al onze aanbiedingen voor gegarandeerd plezier!

Collect & Cash

Ontvang! Verzamel! Wissel!

Voor 31/12/2020

Voor 31/12/2020

vergeet niet jou €uroMatch te gebruiken en verwen jezelf nog even voor de feesten!

Banner Folder S49 BEL NL

Een goed gevulde week

De folder van de week
Met onze Italië-folder hangt er deze week Dolce Vita in de lucht. Ontdek ons hele gamma Italiaanse producten van topkwaliteit. We hebben ook enkele artikelen geselecteerd om je te verzekeren van een rustige, warme winter. Verder zijn er onze Eindejaarscatalogus en onze acties Collect & Cash en Dubbele Bonnen Dubbele Euro’s om je nog meer te laten besparen. Fijne week!
Orange

Sinaasappel

Seizoensproducten

Sinaasappelen zijn rijk aan vitamine C (53 mg/100 g). Een gemiddelde sinaasappel dekt bijna de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Het winterfruit bij uitstek dus, want nu zijn sinaasappelen op hun best en vitamine C is ideaal om kou en vermoeidheid te bestrijden. Nog een belangrijke troef is het beperkte aantal calorieën (45 kcal/100 g). Sinaasappelen hebben zoet en tegelijk lichtzuur vruchtvlees. Je kan ze eten op tal van manieren: in partjes uit het vuistje, in fruitsla en in cake, maar ook in een tajine, bij wit vlees, ...

Sla snel je voorraad vitaminen in!

Eglefin citronelle risotto min

Subtiel samenspel

Recept van de week

Schelvis, citroengras, basilicum en risotto met kruiden… een hele lijst, en vooral een perfecte combinatie van smaken om fijnproevers heerlijk te verwennen. Geniet ervan!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek