Match & Smatch supermarkten

De zomer krijgt kleur

Ontdek de artikelen en recepten in onze Mag om de zomer nog mooier te maken. Veel plezier!

Tot 30/09/2020

Tot 30/09/2020

Actie DOMO bio MATCH & SMATCH. Tot 50% korting! A party at home!

BANNER S28 Folder BEL NL

Lekker mals rund!

De folder van de week
Deze week hebben onze beenhouwers lekker mals vlees voor je barbecues in de aanbieding. Profiteer ervan! Onze visafdeling blijft niet achterop: de rekken zitten boordevol producten die je het gevoel geven dat je aan zee bent. Verder vind je bij ons tal van promoties voor klein en groot – van heerlijk ijs tot verfrissende drankjes. En vergeet zeker onze DOMO actie niet: elektro tegen verlaagde prijzen om je culinaire talenten nog aan te scherpen!
Tomates anciennes

Oude tomaten

Seizoensproducten

Fantasie op je bord!

Oude tomaten hebben originele vormen en kleuren – plat, hartvormig, spits, peervormig, zwart, roze, oranje, geel, groen gestreept, … Ze zijn vlezig en robuust en zitten boordevol vitaminen en antioxidanten. Je kan ze gebruiken in coulis, conserven, taart of rauw in een slaatje. Een topper voor een zomerse maaltijd!

Moules biere

Mosselen

Recept van de week

Lekkere vlezige en zilte mosselen zijn een van onze favoriete lekkernijen uit de Noordzee. Ze zijn zo eenvoudig klaar te maken dat ze zijn uitgegroeid tot een echte klassieker in onze keuken. Dat geldt ook voor het recept dat we je deze week voorstellen: mosselen, bier en frietjes – Belgischer vind je niet!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek