Match & Smatch supermarkten

Dubbele Bonnen, dubbele €!

Van 20 mei tot 02 juni 2020

Fruit & groenten, een passie!

Keuze, kwaliteit en versheid: onze medewerkers aan de afdeling Fruit & Groenten stellen je met trots hun producten voor.

Banner Folder S22 BEL NL

Voor het plezier van je papillen ...

De folder van de week
Deze week verwennen we je smaakpapillen! De zomer komt eraan en dat merk je. Fruit en groenten springen in het oog met hun vrolijke kleuren en je krijgt het water in de mond van de vele soorten vlees en vis voor op de barbecue. Wat schenk je bij je gerechten? Een lekker biertje! Je vindt onze aanbiedingen op de pagina’s “Bierbar”. Profiteer ook van onze actie Green Week en maak kennis met ons gamma bioproducten. Het perfecte moment! En deze week zijn ook de Dubbele Bonnen, Dubbele €uroMatch nog geldig. Hou je ogen open, want je vindt ze zowat overal in je Match & Smatch!
Tomates grappe

Trostomaten

Seizoensproducten

Geurig, sappig en lekker van bij ons!
Ronde, stevige, glanzende en vlezige kerstomaten zijn constant van kwaliteit. De geur van de steeltjes is een teken van versheid.
Kerstomaten zijn fris en zitten boordevol smaak. Ze zijn lekker uit het vuistje of in een slaatje, maar ook heerlijk in de oven met wat look en enkele verse kruiden. Een schitterend ingrediënt in je zomerse gerechten!

Lauw slaatje van biokip met citroen en avocado

Recept van de week

Les beaux jours sont là et l'envie de légèreté et de fraîcheur aussi. Alors essayez cette délicieuse recette à base de filets de poulet (ils sont en promo cette semaine!) agrémentée d'avocat, de pousses d'épinards, de champignons et relevée d'une vinaigrette. Equilibré et léger de quoi entamer ce mois de juin en douceur !

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek