Match & Smatch supermarkten

LAATSTE WEEK!!!

Dit is echt hét moment om je kelder aan te vullen tegen de beste prijs. Ontdek ook snel onze extra promoties!

Deze week bij SMATCH

Profiteer van onze LAST MINUTE promotie!

Bespaar 648,60€!

Bespaar 648,60€!

In september is je €uroMatch-kaart weer bijzonder gul! 40 pagina’s kortingen, dat maakt het nieuwe schooljaar heel wat makkelijker :-)

Tot -50%

Tot -50%

Tot 04 oktober 2021 kan je sparen en genieten van kortingen tot -50% met de actie DOMO bij MATCH & SMATCH.

18594 Banner folder S38 NL

Met twee is leuker!

De folder van de week
Deze week vind je in je favoriete winkel een resem per twee verkochte producten in promotie. Het perfecte moment om vrienden of familie uit te nodigen, je voorraad aan te vullen, te koken, in te vriezen,… kortom, om jezelf en anderen een plezier te doen tegen kleine prijsjes. En denk eraan: laatste week om te profiteren van de deals op onze Wijnbeurs. Fijne week bij Match & Smatch!
Poire coference

Conferencepeer

Seizoensproducten

Een sappige peer!

De Conferencepeer is een herfstpeer en is de meest geproduceerde soort in Europa. Ze heeft een langwerpige vorm en een dikke, groengele schil. Het fijne, zachte vruchtvlees is roze aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. De smaak is geparfumeerd en lichtzuur. Ze bevat weinig calorieën en veel vitamines, mineralen en vezels.
Deze soort eet je gewoon uit het vuistje maar je kunt er ook heel lekkere confituur, moes, taarten enz. mee maken. In hartige gerechten is ze heerlijk bij wit vlees.

Goed kiezen: De vrucht is zacht rond het steeltje wanneer ze rijp is. Het steeltje mag niet ontbreken en moet goed vastzitten.

Moules cremolata

Ruik de Middellandse Zee…

Recept van de week

De mosselen zijn in promotie en deze week stellen we je een origineel recept met tomaten, look, sjalotten en witte wijn voor. Mmmm, ruik je die zuiderse smaken al? Gewoonweg zalig!

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek