JusteBio bulk bij Match*

Een klein gebaar voor jou, een groot gebaar voor de planeet

*De afdeling bulk is nog niet aanwezig in al onze verkooppunten.
Vrac 3

JusteBio

Een kmo in volle ontwikkeling, specialist in droge vruchten en zaden in BULK voor grote voedingswinkels.

De kmo ‘Un air d’ici’, opgericht in 2000 en gevestigd in Carpentras, maakt en verdeelt producten op basis van biologische droge vruchten, zaden en granen.

Om bio toegankelijk te maken voor iedereen, begint de onderneming in 2009 haar producten te verkopen via grootwarenhuizen. Hoewel ze dan een pionier is op dat vlak, kent ze onmiddellijk succes.
De producten worden verkocht in speciaal ontworpen bulkmeubelen. Daarmee kan de consument precies de hoeveelheid kiezen die hij wenst.
Minder verspilling, meer plezier!
Momenteel biedt de firma meer dan 140 referenties in bulk aan. Driemaal per jaar stelt ze bovendien nieuwe producten voor om te blijven beantwoorden aan de verwachtingen van de consument. Die is op zoek naar nog beter uitgewerkte producten, die een combinatie bieden van naturel en plezier.

Vrac 1

Een alternatief

JusteBio bulk: een duurzaam alternatief om hygiëne en ecologie met elkaar te verzoenen.

De kracht van de onderneming is dat ze een “full service”-aanbod voorstelt aan de partnerwinkels. Haar medewerkers hebben een opleiding gevolgd over hygiëne en voedselveiligheid. Een team van specialisten in bulkproducten staat in voor het beheer van de rekken. Ze vullen de containers, verzekeren de naspeurbaarheid en houden alles schoon. De consument heeft dus de garantie dat de afdeling perfect wordt beheerd en onderhouden.

Vrac 2

Op weg naar zero afval

Een kmo die zich engageert voor milieuvriendelijke verpakkingen en zero afval.

Voor JusteBio is het duidelijk: het beste afval is afval dat niet wordt geproduceerd. Door de verdeling van bulkproducten in grootwarenhuizen heeft de onderneming in 2019 ongeveer 300 ton plastic bespaard. Eind 2020 opent ze de eerste 'zero plastic'-fabriek in Europa. De energiepositieve fabriek zal op een oppervlakte van meer dan 10.000 m² merkproducten bewerken en verpakken zonder nieuw afval te produceren.

Alles wordt in het werk gesteld om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek