recette Eendenhaasjes met mango

Eendenhaasjes met mango

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 22 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen Feest

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 mooie mango
  • 600 g eendenhaasjes
  • geraspte gember
  • boter
  • honing
  • xeresazijn
  • zout, peper van de molen
  • 5 bessenpeper in molen

Voorbereiding

  • Snij de mango in niet al te fijne schijfjes.
  • Stoof in een antikleefpan de geraspte gember aan in boter en bak de mango 5 min. op een zacht vuur in dit boter-gembermengsel. Hou de schijfjes mango warm.
  • Bak de eendenhaasjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper, zout en 5 bessenpeper. Hou warm.
  • Blus de pan met xeresazijn, leg er de schijfjes mango in, voeg een scheutje honing toe en laat 2 tot 3 min. bakken.
  • Snij de eendenhaasjes in plakjes en dresseer een dienbord afwisselend met een schijfje mango en een plakje eendenhaas.

Smakelijk!

Clementine

Clementine

Seizoensproducten

Het perfecte fruit om overal mee te nemen!

Smaakeigenschappen: ideaal om in de winter vitaminen te tanken en voor een zoete toets te zorgen op het einde van het menu of in een lichte maaltijd. Clementines zijn rijk aan antioxidanten en hebben sappig, geparfumeerd vruchtvlees met zure en zoete smaken. Een clementine heeft geen pitten, in tegenstelling tot zijn neefje de mandarijn.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek