
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 mooie mango
- 600 g eendenhaasjes
- geraspte gember
- boter
- honing
- xeresazijn
- zout, peper van de molen
- 5 bessenpeper in molen
Voorbereiding
- Snij de mango in niet al te fijne schijfjes.
- Stoof in een antikleefpan de geraspte gember aan in boter en bak de mango 5 min. op een zacht vuur in dit boter-gembermengsel. Hou de schijfjes mango warm.
- Bak de eendenhaasjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper, zout en 5 bessenpeper. Hou warm.
- Blus de pan met xeresazijn, leg er de schijfjes mango in, voeg een scheutje honing toe en laat 2 tot 3 min. bakken.
- Snij de eendenhaasjes in plakjes en dresseer een dienbord afwisselend met een schijfje mango en een plakje eendenhaas.
Smakelijk!