
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 400 g steak
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 1 rode ui
- 1 teentje look
- 2 el fijngehakte verse koriander
- ½ rode chilipeper
- komijnpoeder
- paprikapoeder
- olijfolie
- peper en zout
- 4 tortilla's
- guacamole
Voorbereiding
- Schil de paprika’s, snij in 2, verwijder de pitjes en snij in reepjes. Pel en snipper de rode ui en de look. Snij de chilipeper in 2, verwijder de zaadlijsten en hak fijn.
- Snij de steak in reepjes.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan of wok en schroei het vlees kort aan. Voeg de paprikareepjes, de ui, de look en de chilipeper toe. Kruid met komijn, paprika, peper en zout. Laat nog een goede 5 minuten bakken.
- Bestrooi op het einde van de baktijd met guacamole.
- Doe de bereiding in vooraf verwarmde tortilla’s en serveer met guacamole.
Smakelijk!