recette Kip caprese in de oven

Kip caprese in de oven

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 25 min
  • Thema HOOFDGERECHTEN
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 600 kippenlapjes
  • 400 mozzarella
  • 500 passata
  • 2 tomaten
  • gedroogde oregano
  • peper en zout
  • een bos verse basilicum
  • olijfolie

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snij de tomaten in schijfjes.
  • Leg de helft van de lapjes in een ingeoliede ovenschaal. Bedek met plakjes mozzarella, tomaten en enkele blaadjes basilicum. Eindig met de andere helft van de kippenlapjes. Giet de passata rond en op de kip. Kruid met peper en zout en bestrooi met oregano. Plaats 20 minuten in de oven.
  • Bestrooi met fijngehakte basilicum en serveer met pasta of rijst en een stoofpotje van mediterrane groenten.

Smakelijk!

CARBONNADES DE BOEUF

Rundskarbonaden

Product van de week

Rundskarbonaden zijn stukken vlees die op hun best zijn als ze lang op het vuur staan, net als halslap, lage rib of vanglap. Ze worden lekker mals door te sudderen in een saus op basis van bier, wijn of bouillon.
Ontdek deze week ons zalig recept van boeuf Bourguignon.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek