recette Mango Romanoff

Mango Romanoff

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 110 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Winter

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 750 g mango in blokjes
  • 2 el Cointreau
  • ½ kl fijn geraspte sinaasappelzeste
  • 2 el suiker
  • 125 ml vloeibare room
  • 2 el bloemsuiker

Voorbereiding

  • Doe in een grote slakom de mangoblokjes, de Cointreau, de sinaasappelzeste en de suiker. Meng, dek af en laat een uur trekken in de koelkast.
  • Laat de mango uitlekken. Plet ongeveer een kwart van de mangoblokjes met het overblijvende sap.
  • Klop de room en de bloemsuiker tot een stevig, consistent mengsel en meng er de mangopuree onder.
  • Verdeel de room over 4 glazen en doe er de mangoblokjes op. Dek af en plaats in de koelkast tot net voor het opdienen.

Smakelijk!

Boerenworst

Product van de week

We kiezen de boerenworst vanwege zijn zachtheid en sappigheid. Het is een klassieker uit onze Belgische keuken. Hij is grof gehakt met zijn varkens- en rundvlees en vergezelt alles waar we zin in hebben.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek