recette Mango Romanoff

Mango Romanoff

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 4 personen
  • Voorbereiding 110 min
  • Thema DESSERTS
  • Seizoen Winter

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 750 g mango in blokjes
  • 2 el Cointreau
  • ½ kl fijn geraspte sinaasappelzeste
  • 2 el suiker
  • 125 ml vloeibare room
  • 2 el bloemsuiker

Voorbereiding

  • Doe in een grote slakom de mangoblokjes, de Cointreau, de sinaasappelzeste en de suiker. Meng, dek af en laat een uur trekken in de koelkast.
  • Laat de mango uitlekken. Plet ongeveer een kwart van de mangoblokjes met het overblijvende sap.
  • Klop de room en de bloemsuiker tot een stevig, consistent mengsel en meng er de mangopuree onder.
  • Verdeel de room over 4 glazen en doe er de mangoblokjes op. Dek af en plaats in de koelkast tot net voor het opdienen.

Smakelijk!

Filet de poulet

Kipfilet

Product van de week

Kipfilet is mager, mals en smaakvol vlees.
Kipfilet − ook kippenwit genoemd − komt uit de borst van de kip. Samen met de bouten is het een van de favoriete stukken van kinderen. Dit caloriearme vlees is perfect geschikt voor een gezonde en evenwichtige voeding. Om de kipfilet te bereiden, neem je hem best een tijdje vooraf uit de koelkast. Je kan hem vullen, bakken, grillen of braden. Altijd lekker sappig!