
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 rol kruimeldeeg
- 1 broccoli
- 3 eieren
- 200 g gerookte zalm
- 200 ml vloeibare room
- 1 pot kaas met look en fijne kruiden
- 60 g geraspte emmental
- 1 bos lente-uien
- peper
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Kook de broccoliroosjes 10 minuten in gezouten kokend water. Laat uitlekken en hou even onder koud water.
- Verdeel het deeg (met het papier) over een taartvorm en bak 5 tot 10 minuten voor in de oven.
- Neem de vorm uit de oven en verdeel de in stukjes gesneden broccoli en de in reepjes gesneden zalm over het deeg.
- Plet in een kom de kaas met look en fijne kruiden, voeg de room en de eieren toe en kruid met peper. Meng goed en doe in de vorm.
- Bestrooi met de gesnipperde lente-uien en daarna met de geraspte emmental. Plaats ongeveer 35 min. in de oven.
- Serveer lauw of warm.
Smakelijk!