recette Rillettes van sardienen

Rillettes van sardienen

  • Moeilijkheid Zeer eenvoudig
  • Voor 6 personen
  • Voorbereiding 5 min
  • Thema APERITIEVEN
  • Seizoen

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 2 blikjes sardienen zonder graten in olie
  • 100 g verse kaas natuur
  • 1 sjalot
  • 2 el fijngehakte bieslook, vers of diepgevroren
  • peper en zout

Voorbereiding

  • Snipper de sjalot.
  • Plet in een kom de sardienen en voeg de verse kaas, de sjalot en de bieslook toe. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
  • Bij het aperitief: dien op in een sardienenblik met toastjes. Als voorgerecht: serveer de rillettes op een sneetje geroosterd brood met sla.

Smakelijk!

Clementine

Clementine

Seizoensproducten

Het perfecte fruit om overal mee te nemen!

Smaakeigenschappen: ideaal om in de winter vitaminen te tanken en voor een zoete toets te zorgen op het einde van het menu of in een lichte maaltijd. Clementines zijn rijk aan antioxidanten en hebben sappig, geparfumeerd vruchtvlees met zure en zoete smaken. Een clementine heeft geen pitten, in tegenstelling tot zijn neefje de mandarijn.

Nog steeds geen €uroMatch-klant?

Schrijf u snel in: ’t is gratis en u begint meteen €uroMatch te sparen. Alleen maar voordelen!

Ik ontdek