
Ingrediënten
Voor 6 personen
- 200 ml volle room
- 200 ml kokosroom
- 6 rijpe kiwi’s
- 3 el suiker
- 150 g crunchy muesli
- 6 mooie glaasjes
Voorbereiding
- Schil alle kiwi’s. Hou 6 mooie schijfjes apart voor de garnituur.
- Mix 3 kiwi’s tot puree in een blender of met een staafmixer. Snij de overblijvende kiwi’s in stukjes.
- Klop de volle room stijf en meng onder de kiwipuree. Voeg de suiker toe. Als je de kiwi’s te zuur vindt, kan je extra suiker toevoegen.
- Klop de kokosroom op met een keukenrobot.
- Doe een laag crunchy muesli in de glaasjes, vervolgens de kiwiroom en dan enkele stukjes kiwi. Herhaal deze stappen. Eindig met een grote lepel opgeklopte kokosroom en een beetje muesli.
- Maak een inkeping in de schijfjes kiwi die je apart had gehouden en steek ze op de rand van de glaasjes.
Smakelijk!